Επιλέγουμε μόνο τις καλύτερες φρέσκα ψαρεμένες αντσούγιες, τις πιο κατάλληλες για επεξεργασία σύμφωνα με την παραδοσιακή τέχνη, στην οποία η ωρίμανση υπό αλάτι προσφέρει την πιο αυθεντική γεύση από την Τσετάρα.
W: 320 - 330. Πατενταρισμένο αλεύρι που προέρχεται από επιλεγμένα ιταλικά, ευρωπαϊκά και βόρεια αμερικανικά σιτάρια.
Κατάλληλο για την παραγωγή ζυμών που απαιτούν λαμινάρισμα, διπλώματα και ρολάρισμα. Ιδανικό για την παραγωγή στρωματοποιημένων, νωπών και όγκων προϊόντων. Συνιστάται για μπριός και κρουασάν.